Aanbod

Studio señero biedt onder Corporate Design een totaaloplossing voor uniek (re)design van logo's, huisstijlen, bouw van websites onder Open Source voor ondernemers die een positief A-merk (opnieuw) in de markt willen zetten.
Onder Logo en huisstijl (re)design is de architectuur van een merk-identiteit opgenomen. Bij de uitleg heeft studio señero een eenvoudige Logo indeling en Lettertype indeling opgenomen. 
Onder Responsive website kun je actieve websites vinden waarvoor studio señero design en bouw heeft verzorgd en onderhoud verricht.
Onder (personal) branding staat waarom een merk-identiteit nooit af is.

Hella van Rongen werkt onder de naam studio señero als Art Director op basis van vaste bedragen per project. In de offerte staat naast een all-in bedrag voor diensten, moment van levering tot realisatie in een tijdlijn. De art direction gaat per opdracht van concept, copywriting tot aan de realisatie van een project. 

Het design van studio senero is gericht op positieve reacties en emoties. Studio señero staat garant voor design dat werkt met een actief nabeeld.

Nieuwsgierig naar de looks en feels van onze opdrachtgevers? Ga naar Cases of Responsive website.